ATP
Χάνει το Australian Open o Κοκκινάκης

 
Χάνει το Australian Open o Κοκκινάκης
Χάνει το Australian Open o Κοκκινάκης
tennisnews team Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 - 12:00

Παρά τις πρόσφατες ενθαρρυντικές δηλώσεις του, ο Θανάσης Κοκκινάκης αντιμετωπίζει ένα νέο πισωγύρισμα και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Australian Open.

Νέα προβλήματα με το σώμα του αντιμετωπίζει ο Θανάσης Κοκκινάκης, που για λόγους υγείας απέσυρε τη συμμετοχή του από τα τουρνουά της αυστραλιανής σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Australian Open.

"Δυστυχώς έχω κάποιες ανησυχίες για την υγεία μου που χρειάζεται να φροντίσω, γι' αυτό και θα πρέπει να χάσω το Australian Open και το αυστραλιανό καλοκαίρι. Είμαι πολύ απογοητευμένος που χάνω το αγαπημένο μου μέρος της σεζόν, αλλά πρέπει πρώτα να προσέξω τον εαυτό μου. Πάντα εκτιμώ τη συνεχή στήριξή σας", έγραψε ο Κοκκινάκης στο Twitter.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός δήλωνε αισιόδοξος για τον ερχομό του 2020, υποστηρίζοντας πως είχε την καλύτερη προετοιμασία στα τελευταία χρόνια. Αντί για μια δυναμική επιστροφή όμως, ήρθε η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Κοκκινάκη, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πισωγύρισμα σ' αυτόν τον γολγοθά στον οποίο έχει μπει τα τελευταία χρόνια.

Από το Australian Open θα απουσιάσει για πρώτη φορά από το 2017, καθώς είχε αγωνιστεί και το 2018 και το 2019 στη Μελβούρνη. Είναι το Grand Slam όπου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε major το μακρινό 2014, στην ηλικία των 17 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots