ATP
3 στα 3 για Nole και Σερβία (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © TennisTv
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 - 10:45

H Σερβία έκανε το 3 στα 3 στη φάση των ομίλων στο ATP Cup απέναντι στη Χιλή, όπως το 3 στα 3 έκανε και ο Novak Djokovic, παραμένοντας αήττητος ως τώρα σε όλους τους αγώνες του στο τουρνουά.

Ο Nole επικράτησε του Cristian Garin με 6-3, 6-3 και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της Σερβίας στο tie με τη Χιλή, καθώς και σε ολόκληρο τον όμιλο, αφού κέρδισε όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

O κάτοχος 16 Grand Slam τίτλων είχε 10 winners και 18 αβίαστα λάθη, ενώ αξιοποίησε και τα 4 break point που δημιούργησε στο παιχνίδι. "Ξέφυγε" με 4-1 στο 1ο σετ και δεν κοίταξε πίσω του, ενώ στο 2ο σετ έμεινε πίσω με 1-3, αλλά κέρδισε τα 5 επόμενα games και έβαλε τέλος στο παιχνίδι, μετά από 72 λεπτά στο court.

Είχε προηγηθεί η νίκη του Dusan Lajovic επί του Nicolas Jarry με 6-2, 7-6 (3), ενώ οι Χιλιανοί κέρδισαν το διπλό, χάρη στην επικράτηση των Jarry και Alejandro Tabilo επί των Nikola Cacic και Viktor Troicki, με 6-3, 7-6 (2).

Με 3 νίκες, η Σερβία είναι το απόλυτο αφεντικό του 1ου ομίλου, ενώ η Χιλή τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς να έχει νίκη. Τη 2η θέση διεδικούν αυτή την ώρα Γαλλία και Νότια Αφρική, που χρειάζονται αμφότερες όσο πιο καθαρή νίκη γίνεται για να πάρουν το ένα από τα δυο εισιτήρια για την προημιτελική φάση, που θα κερδίσουν οι δυο καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots