ATP
ATP Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
ATP Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
ATP Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 - 19:55

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η προημιτελική φάση του ATP Cup, με τις προσπάθειες των Rafael Nadal και Novak Djokovic να στείλουν την Ισπανία και τη Σερβία αντίστοιχα, στα ημιτελικά του θεσμού. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, στον πρώτο από τους δυο προημιτελικούς της ημέρας. Ο Dusan Lanjovic και ο Felix Auger-Aliassime θα ανοίξουν το tie, μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα στην Ελλάδα, δηλαδή το βράδυ της Πέμπτης.

Θα ακολουθήσει ο μεγάλος αγώνας της συνάντησης, ανάμεσα στους δυο κορυφαίους των δυο χωρών, τον Novak Djokovic και τον Denis Shapovalov. Στο διπλό και σε περίπτωση που οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες, οι Djokovic και Viktor Troicki θα αντιμετωπίσουν τους Auger-Aliassime και Shapovalov.

Στον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας και τελευταίο στο τουρνουά, η πανίσχυρη Ισπανία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο. Τον προημιτελικό θα ανοίξει ο Roberto Bautista Agut, που θα αντιμετωπίσει τον Steve Darcis στις 08:30 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Στη συνέχεια, ο Rafael Nadal θα αναμετρηθεί με τον David Goffin, ενώ στο διπλό οι Nadal και Pablo Carreno Busta θα παίξουν με τους Sander Gille και Joran Vliegen.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (10/01):

01:00 ΣΕΡΒΙΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ Nova Sports 1 HD
01:00 Dusan Lajovic v Felix Auger-Aliassime
03:00 Novak Djokovic v Denis Shapovalov
05:00 Djokovic/Troicki v Auger-Aliassime/Shapovalov

08:30 ΒΕΛΓΙΟ - ΙΣΠΑΝΙΑ Nova Sports 1 HD
08:30 Steve Darcis v Roberto Bautista Agut
10:30 David Goffin v Rafael Nadal
12:30 Gille/Vliegen v Carreno Busta/Nadal

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots