ATP
Και ο Djokovic στο Ντουμπάι

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 12:42

Εκτός από τους Roger Federer και Στέφανο Τσιτσιπά, το Dubai Tennis Championships ανακοίνωσε και τη συμμετοχή του Novak Djokovic!

Το Dubai Tennis Championships, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, θα είναι ένα από τα δυνατότερα 500άρια της χρονιάς, όπως εξελίσσεται βάσει ονομάτων.

Μετά από τους Roger Federer και Στέφανο Τσιτσιπά, τον περσινό πρωταθλητή και τον περσινό φιναλίστ δηλαδή της διοργάνωσης, το τουρνουά ανακοίνωσε και την παρουσία του Novak Djokovic για το 2020, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.

Ο Djokovic, πρωταθλητής την περασμένη εβδομάδα με την ομάδα της Σερβίας στο ATP Cup, θα είναι εκτός απροόπτου στο Νο.1 του ταμπλό. Έχει 36 νίκες σε 42 αναμετρήσεις στην καριέρα του στο Ντουμπάι, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής 4 φορές, το 2009, το 2010, το 2011 και το 2013. Την τελευταία φορά που έπαιξε στον τελικό είχε ηττηθεί από τον Federer, το 2015, ενώ στην τελευταία του παρουσία γενικά στο τουρνουά, το 2016, είχε αποχωρήσει στα προημιτελικά εξαιτίας τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, εκτός από τους Djokovic, Federer και Τσιτσιπά, στο Dubai Tennis Championships έχουν επιβεβαιωθεί οι παρουσίες των Denis Shapovalov, Marin Cilic, Roberto Bautista Agut, Gael Monfils, Fabio Fognini, Hubert Hurkacz, Andrey Rublev και Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots