ATP
Ο Thiem απέλυσε τον Muster

 
Domonic Thiem Thomas Muster
Domonic Thiem Thomas Muster © tennis.life
tennisnews team Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 15:36

Μια είδηση που προκάλεσε αίσθηση έγινε γνωστή στη Μελβούρνη, καθώς ο Dominic Thiem σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Thomas Muster, με τον οποίο ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν δυο εβδομάδες.

 Οι δυο Αυστριακοί, ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στις αρχές της σεζόν, από το ATP Cup. Στην συνέντευξή του όμως στο στούντιο του Eurosport, o Thiem ανακοίνωσε πως ο Muster δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα του.

"Τερματίσαμε τη συνεργασία μας. Δεν είχαμε χημεία. Είναι τόσο απλό. Μιλάμε για δουλειά. Τα πηγαίνουμε καλά προσωπικά και είχαμε πει από την αρχή πως αν κάτι δεν πήγαινε καλά, θα το λέγαμε ο ένας στον άλλον", είπε ο φιναλίστ του Roland Garros, ο οποίος ανέφερε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με τον Nicolas Massu και πιο περιστασιακά με τον πατέρα του. 

O Muster, ο οποίος ήταν σήμερα προσκεκλημένος του Eurosport και μίλησε στον Boris Becker, εξήγησε πως από τη δική του μεριά υπήρχαν βλέψεις για μια μακροχρόνια συνεργασία.

"Για να είμαι ειλικρινής, έβλεπα τον εαυτό μου σ' αυτόν τον ρόλο για τα επόμενα δυο χρόνια. Ξέρω γιατί πήρε αυτή την απόφαση, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποια σπίτια που είναι όμορφα εξωτερικά, αλλά δεν ξέρεις ποιος ζει και τι συμβαίνει μέσα."

Ο Thiem θα διεκδικήσει αύριο μια θέση στα προημιτελικά του Australian Open, με αντίπαλο τον Gael Monfils, τον οποίο έχει κερδίσει και στις 5 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots