ATP
Ο Nole στοχεύει στο ρεκόρ των Slams έως το 2021

 
Ο Nole στοχεύει στο ρεκόρ των Slams έως το 2021
Ο Nole στοχεύει στο ρεκόρ των Slams έως το 2021
tennisnews team Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 - 19:31

Ο Novak Djokovic πιστεύει πως μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ των 20 Grand Slam τίτλων μέσα στις επόμενες 2 σεζόν και σκοπεύει να επικεντρωθεί σ' αυτόν τον στόχο.

"Για να έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω αυτό το ιστορικό αριθμό (Grand Slam), πρέπει να κάνω ό,τι είναι πιθανό αυτή τη χρονιά και την επόμενη. Σ' αυτό το διάστημα θα πρέπει να αφιερωθώ, όσον αφορά τον χρόνο και την ενέργεια, για να πετύχω αυτό το στόχο", ο οποίος φωτογραφήθηκε σήμερα στο Royal Botanic Gardens Victoria της Μελβούρνης, με το τρόπαιο του νικητή.

Όπως έκανε και ο Federer τα τελευταία χρόνια, ο Djokovic σκοπεύει να περιορίσει τα τουρνουά που θα αγωνιστεί σ' αυτή τη σεζόν και να επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο του, που από δω και πέρα είναι τα Grand Slam. Αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να έχει και μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή του, καθώς πλέον είναι και πατέρας δυο παιδιών.

"Πλέον (τα παιδιά μου) βρίσκονται σε μια ηλικία που θέλω να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους και να μην ταξιδεύω συνεχώς. Πλησιάζω περισσότερο στο στάδιο όπου μπορώ να το προσαρμόσω αυτό. Πρέπει πιθανότατα να αγωνίζομαι λιγότερο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots