ATP
Θα παίξει στο Monte-Carlo o Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 - 20:21

O Novak Djokovic πρόσθεσε στο πρόγραμμά του το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, που θα διεξαχθεί όπως και κάθε χρόνο στο Monte-Carlo, στα μέσα του Απριλίου.

Μια σημαντική αλλαγή έκανε ο Nole στο αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2020, προσθέτοντας στα τουρνουά που θα αγωνιστεί το Monte-Carlo Masters, το οποίο θα γίνει την εβδομάδα 13-19 Απριλίου. 

Εκεί θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν του ο 32χρονος Σέρβος, ο οποίος δείχνει να έχει πλέον πρώτη προτεραιότητα το Roland Garros, που είναι το επόμενο Grand Slam στη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν, ο Nole σκοπεύει να παίξει στα τρια Masters 1000, σε Monte-Carlo (13-19 Απριλίου), Μαδρίτη (4-10 Μαΐου) και Ρώμη (11-17 Μαΐου). Μετά φυσικά θα πάει στο Παρίσι (25 Μαΐου - 7 Ιουνίου), για να διεκδικήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο του.

Επόμενο τουρνουά για τον Σέρβο θα είναι το Dubai Tennis Championships, το οποίο θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου (24-29 Φεβρουαρίου). Τον Μάρτιο σκοπεύει να αγωνιστεί και στα δυο αμερικανικά Masters, τα πρώτα της σεζόν, σε Indian Wells (9-22 Μαρτίου) και Μαϊάμι (23 Μαρτίου - 5 Απριλίου).

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots