ATP
Φιλιππίνες - Ελλάδα: Αποτελέσματα και πρόγραμμα

 
Φιλιππίνες - Ελλάδα: Αποτελέσματα και πρόγραμμα
Φιλιππίνες - Ελλάδα: Αποτελέσματα και πρόγραμμα
tennisnews team Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 - 12:18

Χάρη στις άνετες νίκες των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά, η Ελλάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου του World Group II του Davis Cup! Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας και το αυριανό πρόγραμμα.

Στο πρώτο rubber της σειράς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 του Alberto Lim σε λιγότερο από μια ώρα, ενώ στο δεύτερο, ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε με το ίδιο αποτέλεσμα τον Jeson Patrombon, σε 75 λεπτά.

Μετά και αυτά τα αποτελέσματα, η Ελλάδα είναι μια ανάσα μακριά από την πρόκρισή της στα πλέι οφ ανόδου του World Group II, όπου αν επιβεβαιώσει το σενάριο αυτό θα διεκδικήσει τον Σεπτέμβριο την πρόκριση για τα πλέι οφ του World Group I του 2021!

Αύριο, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 05:00 ώρα Ελλάδας (11:00 τοπική), με την αναμέτρηση του διπλού, όπου Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Francis Casey Alcantara και Ruben Gonzalez.

Αν δεν καταφέρει η Ελλάδα να "κλειδώσει" την πρόκριση με την 3η νίκη της στο διπλό, θα ακολουθήσει το μονό του Στέφανου Τσιτσιπά, που θα είναι βεβαίως το αδιαφιλονίκητο φαβορί ενάντια στον Jeson Patrombon.

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ 0-2
Philippine Columbian Association, Mανίλα, Φιλιππίνες (clay, indoor)
Alberto Lim v Στέφανος Τσιτσιπάς 2-6, 1-6
Jeson Patrombon v Πέτρος Τσιτσιπάς 2-6, 1-6
Κυριακή (05:00):
Alcantara/Gonzalez v Καλοβελώνης/Πέτρος Τσιτσιπάς
Jeson Patrombon v Στέφανος Τσιτσιπάς
Alberto Lim v Πέτρος Τσιτσιπάς

Φωτογραφία: Twitter @kristelsports

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots