ATP
Krajinovic: "Πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο τον Djokovic"

 
Krajinovic: "Πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο τον Djokovic"
© Davis Cup Finals
tn team Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 - 19:35

O Filip Krajinovic μίλησε για τη μεγάλη τιμή που κάνει ο Novak Djokovic στη Σερβία με το να αγωνίζεται στο Davis Cup, ενώ είπε πως οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να τον βοηθήσουν περισσότερο στο μέλλον.

"Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε τον Djokovic στην ομάδα μας. Μαθαίνουμε πολλά απ' αυτό, είναι το ίνδαλμά μας. Ήδη μας έχει χαρίσει πολλές νίκες στο Davis Cup. Του αρέσει να αγωνίζεται μαζί μας και πάντα προσπαθεί να βοηθήσει", είπε ο Krajinovic, ο οποίος έπαιξε με τον Djokovic στο τελευταίο διπλό της Σερβίας, στο οποίο ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα της Κροατίας, Ante Pavic και Nikola Mektic.

"Δυστυχώς, ο αποκλεισμός στα ημιτελικά ήταν πολύ απογοητευτικός. Πρέπει να τον βοηθήσουμε περισσότερο. Είναι δύσκολο για εκείνον να παίζει μονά και διπλά. Αλλά ο Nole πάντα τα δίνει όλα για την πατρίδα του."

O Djokovic κέρδισε και τους 4 αγώνες που έδωσε στα μονά αυτή την εβδομάδα και παρέμεινε αήττητος για 10η συνεχόμενη χρονιά στο Davis Cup. Στα διπλά ωστόσο χρειάστηκε να παίξει στους 3 από τους 4 αγώνες της Σερβίας και μάλιστα με διαφορετικούς συμπαίκτες, τους Krajinovic και Nikola Cacic.

Στην αδυναμία της Σερβίας στα διπλά στάθηκε και ο Djokovic στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Κροατία στα ημιτελικά, ενώ και ο Krajinovic είπε πως στο κοντινό μέλλον θα υπάρξουν Σέρβοι παίκτες που θα παίζουν συχνότερα διπλά, ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό ζευγάρι.

"Στο κοντινό μέλλον θα προσπαθήσουμε να παίξουμε περισσότερα διπλά, να φτιάξουμε καλές ομάδες, ώστε οι παίκτες των μονών να μπορούν να βασιστούν και σε αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots