ATP
Παγδατής: "Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να κάνω" (vid)

 
Παγδατής: "Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να κάνω" (vid)
Παγδατής: "Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να κάνω" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 - 12:16

To τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΑΤΡ "Uncovered", είναι αφιερωμένο στον Μάρκο Παγδατή, που λίγο καιρό μετά το τέλος της καριέρας του δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με όλα όσα έκανε τους τελευταίους μήνες, αναζητώντας το επόμενο κεφάλαιο της επαγγελματικής του ζωής.

"Ήταν 3 υπέροχοι μήνες για μένα, γιατί πέρασα πολύ χρόνο με τη σύζυγο και με τα παιδιά μου. Κάναμε το τρίτο μας παιδί πριν από έναν μήνα, ήταν μια πολύ συναισθηματική χρονιά για μένα. Ήταν πολύ ξεχωριστό να είμαι εκεί όταν γεννήθηκε το τρίτο μου παιδί, να είμαι εκεί από την αρχή και να μην ανησυχώ για άλλα πράγματα", είπε ο Μάρκος.

"Το σχολείο, τα παιδιά και να παίζω τένις μ' αυτά, είναι διασκεδαστικά, είναι κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει, από μικρός ήθελα παιδιά, ήθελα οικογένεια και να είμαι κοντά στην οικογένεια. Για μένα είναι ξεχωριστό να έχω την πολυτέλεια να περνάω τόσο χρόνο μαζί τους."

Ένας από τους νέους ρόλους της ζωής του, ήταν και αυτός του σχολιαστή, τον οποίο "υπηρέτησε" από το Λονδίνο, σχολιάζοντας για το COSMOTE TV τους αγώνες του ATP Finals και βιώνοντας από κοντά τον ιστορικό θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά. Λίγες εβδομάδες μετά συμμετείχε στο τουρνουά βετεράνων στο Albert Royal Hall του Λονδίνου, ενώ παλιότερα έχει δηλώσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στο tour ως προπονητής. Ακόμα πάντως, δεν έχει κατασταλλάξει στο τι θα περιέχει η επόμενη σελίδα της επαγγελματικής του ζωής.

"Δεν ξέρω ακόμα τι θέλω να κάνω. Προσπάθησα να σχολιάζω αγώνες στο Λονδίνο, έπαιξα στο Albert Royal Hall, στο ATP Champions Tour. Προσπαθώ να βρω τι θέλω να κάνω, να βρω μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά που θα κάνω και στον χρόνο που θα περνάω με την οικογένειά μου. Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά, δεν είμαι σίγουρος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots