ATP
Στο ομαδικό της Γερμανίας ο Μάρκος μέσα από το... Facebook!

 
Στο ομαδικό της Γερμανίας ο Μάρκος μέσα από το... Facebook!
Στο ομαδικό της Γερμανίας ο Μάρκος μέσα από το... Facebook!
tennisnews team Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 - 12:23

Ο Μάρκος Παγδατής αγαπάει πολύ το τένις και το αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση του Tennisclub Pfarrkirchen της Γερμανίας - μια πρόταση που του έγινε μάλιστα μέσα από το Facebook (!) - και θα αγωνιστεί στην 3η κατηγορία του ομαδικού πρωταθλήματος της χώρας (Regionalliga)!

Μια ξεχωριστή ιστορία έρχεται από την επαρχιακή πόλη Pfarrkirchen της Γερμανίας, όπου το τοπικό club αναμένεται να φέρει λάμψη από ΑΤΡ στο τοπικό πρωτάθλημα, με την παρουσία του Μάρκου Παγδατή!

Ο 34χρονος Κύπριος, ο οποίος αποσύρθηκε από το tour το καλοκαίρι του 2019, δίνοντας το τελευταίο του τουρνουά στο Wimbledon, δέχτηκε μια πρόταση που του έγινε μέσα από το Facebook, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της ομάδας των ανδρών στην κατηγορία των "30άρηδων", Felix Riedel.

"Εγώ και ο Andreas Schwarz, απλά του στείλαμε μήνυμα στο Facebook. Δεν περιμέναμε πως λίγο μετά θα παίρναμε στο κινητό μια όμορφη απάντηση", είπε ο Riedel.

Παρότι εδρεύει σε μια μικρή πόλη της Κάτω Βαυαρίας κοντά στα γερμανικά σύνορα με την Αυστρία, το Tennisclub Pfarrkirchen έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην 1η κατηγορία, την Bundesliga, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα οι εγκαταστάσεις του ανακαινίστηκαν πλήρως και τηρούν κριτήρια πρωτοκλασάτου club.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβω μέρος στο γερμανικό πρωτάθλημα ομάδων τη σεζόν του 2020, για το TC Pfarrkirchen!" έγραψε ο Μάρκος στη σελίδα του στο Instagram, δημοσιεύοντας και το πρόγραμμα των αγώνων, που θα ξεκινήσουν τον Μάιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots