ATP
ΕΠΙΣΗΜΗ και η αναστολή 6 εβδομάδων στο ATP Tour!

 
ΕΠΙΣΗΜΗ και η αναστολή 6 εβδομάδων στο ATP Tour!
ΕΠΙΣΗΜΗ και η αναστολή 6 εβδομάδων στο ATP Tour!
tennisnews team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 16:32

Λίγο μετά την ακύρωση του Miami Open, η ΑΤΡ επιβεβαίωσε τις φήμες για αναστολή 6 εβδομάδων του ATP Tour, κάνοντας έτσι 7 τα τουρνουά που έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού!

"H ATΡ ανακοινώνει την αναστολή 6 εβδομάδων του επαγγελματικού tour των ανδρών για λόγους υγείας, εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του COVID-19. Η αναστολή αναφέρεται σε όλα τα τουρνουά του ATP Tour και του ATP Challenger Tour, που είναι προγραμματισμένα μέχρι και την εβδομάδα της 20ής Απριλίου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΤΡ.

Την ακύρωση του Indian Wells και την πιο πρόσφατη του Miami Open, θα διαδιεχθούν λοιπόν το US Men's Clay Court Championships στο Χιούστον, το Grand Prix Hassan II στο Μαρακές, το Rolex Monte-Carlo Masters στο Μονακό, το Barcelona Open στη Βαρκελώνη και το Hungarian Open στη Βουδαπέστη.

Επίσης η ΑΤΡ ξεκαθάρισε πως η αναστολή θα ξεκινήσει άμεσα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν και τα δυο Challenger αυτής της εβδομάδας, στο Νουρ Σουλτάν του Καζακστάν και στο Potchefstroom της Νότιας Αφρικής, τα οποία δεν θα ολοκληρωθούν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots