ATP
Laver Cup: To Roland Garros μας εξέπληξε όλους

 
Laver Cup: To Roland Garros μας εξέπληξε όλους
Laver Cup: To Roland Garros μας εξέπληξε όλους
tennisnews team Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 5:18

Μετά από το US Open και το Laver Cup έβγαλε ανακοίνωση που λέει πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά - το οποίο συμπίπτει με τις νέες ημερομηνίες του Roland Garros!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το Laver Cup εξηγεί πως η διοίκηση του Roland Garros ενήργησε μονομερώς, μια υπόνοια που εξέφρασε και το US Open νωρίτερα.

Το αμερικανικό Grand Slam θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα πριν τη νέα ημερομηνία έναρξης που δήλωσε το Roland Garros, ενώ το Laver Cup συμπίπτει με την 1η εβδομάδα του Roland Garros, καθώς θα γίνει το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου. Και τα δυο τουρνουά, γνωστοποίησαν με ανακοινώσεις πως δεν υπήρξε καμιά συνεννόηση και πως σκοπεύουν να διοργανώσουν τα τουρνουά τους στις αρχικές ημερομηνίες.

"Ο τενιστικός κόσμος έμαθε σήμερα πως η FFT σκοπεύει να κάνει το Roland Garros από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, εξαιτίας του αντίκτυπου του COVID-19. Αυτές οι ημερομηνίες συμπίπτουν με τις ημερομηνίες του Laver Cup 2020, που ήδη έχει κάνει sold out και είναι προγραμματισμένο για τις 25-27 Σεπτεμβρίου, στο TD Garden στη Βοστώνη", ανέφερε η ανακοίνωση του Laver Cup.

"Αυτή η ανακοίνωση ήταν έκπληξη για μας και για τους συνεργάτες μας, την Tennis Australia, την USTA και την ΑΤΡ. Εγείρει πολλά ερωτήματα και επεξεργαζόμαστε την κατάσταση. Αυτή την ώρα, θέλουμε οι fans, οι χορηγοί, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, το προσωπικό, οι εθελοντές, οι παίκτες και η πόλη της Βοστώνης, να ξέρουν πως σκοπεύουμε να διοργανώσουμε το Laver Cup στις ημερομηνίες που είναι προγραμματισμένο."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots