Δεν σκοπεύει να αλλάξει ημ/νίες το US Open

 
Δεν σκοπεύει να αλλάξει ημ/νίες το US Open
Δεν σκοπεύει να αλλάξει ημ/νίες το US Open
tennisnews team Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 1:19

Παρά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Roland Garros, το US Open ενημέρωσε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το πρόγραμμά του για το 2020, συνεπώς δεν αποκλείεται τα δυο Grand Slam να διεξαχθούν με απόσταση μόλις μιας εβδομάδας!

Πριν από λίγες ώρες, το Roland Garros εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει πως το παρισινό Grand Slam δεν θα διεξαχθεί την προβλεπόμενη ημερομηνία και θα μεταφερθεί το διάστημα 20 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου.

Αν το υπόλοιπο καλαντάρι για το ATP και το WTA Tour μείνει ως έχει, το Roland Garros θα ξεκινήσει την ίδια εβδομάδα με το Laver Cup και μόλις μια εβδομάδα μετά από το US Open! Η USTA ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δεν σκοπεύει να μεταφέρει το αμερικανικό Grand Slam, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τελείως και αυτό το ενδεχόμενο.

"Η USTA συνεχίζει να έχει στο πλάνο της το 2020 US Open και δεν σκοπεύει να κάνει καμιά αλλαγή στο πρόγραμμα. Αυτή την απρόβλεπτη εποχή, ωστόσο, συζητάμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της μεταφοράς σε μια άλλη ημερομηνία", ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης.

"Αυτή την εποχή που ο κόσμος λειτουργεί ενωτικά, αναγνωρίζουμε πως μια τέτοια απόφαση δεν θα έπρεπε να παρθεί μονομερώς και, ως εκ τούτου, η USTA θα συνεννοηθεί με τα άλλα Grand Slam, τη WTA και την ATP, την ITF και τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένου και του Laver Cup."

Σε περίπτωση που δε μεταφερθεί πάντως, το US Open θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots