ATP
Tennis United: Η νέα εκπομπή για το τένις (vid)

 
Tennis United: Η νέα εκπομπή για το τένις (vid)
Tennis United: Η νέα εκπομπή για το τένις (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 13:30

Σε μια κοινή ανακοίνωση, η ATP και η WTA παρουσίασαν μια νέα διαδικτυακή εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα και θα την παρουσιάζουν η Bethanie Mattek-Sands και ο Vasek Pospisil, φιλοξενώντας κάθε φορά διαφορετικούς καλεσμένους.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ανακοίνωση, αναφέρει πως η εκπομπή, η οποία ονομάζεται Tennis United, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, στις διαδικτυακές πλατφόρμες της ΑΤΡ και της WTA. Συγκεκριμένα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στα επίσημα κανάλια τους στο YouTube, αλλά και σε Facebook, Twitter και Instagram.

Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι κάτοχοι Grand Slam, Bethanie Mattek-Sands και Vasek Pospisil, ενώ κάθε επεισόδιο θα περιέχει συνεντεύξεις και συζητήσεις με άλλους παίκτες της ΑΤΡ και παίκτριες της WTA, καθώς και διάφορα νέα σχετικά με το άθλημα, τις καλύτερες δημοσιεύσεις στα social media και διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες που γίνονται αυτή την περίοδο από την κοινότητα του τένις.

Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, με καλεσμένους 4 πολύ νέους και ταλαντούχους παίκτες, τον Felix Auger Aliassime, τον Jannik Sinner, την Donna Vekic και την πρωταθλήτρια του Australian Open, Sofia Kenin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots