ATP
Δείτε το 1ο επεισόδιο του Tennis United (vid)

 
Δείτε το 1ο επεισόδιο του Tennis United (vid)
Δείτε το 1ο επεισόδιο του Tennis United (vid)
tennisnews team Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 12:25

Αρκετά θετικές εντυπώσεις δημιούργησε το 1ο επεισόδιο του Tennis United, της νέας εκπομπής που δημιούργησαν σε συνεργασία η ATP και η WTA, για να μας κρατάει συντροφιά στις μέρες της καραντίνας.

Στο intro του 1ου επεισοδίου, οι παίκτες μοιράστηκαν ένα κοινό μήνυμα και ευχαρίστησαν σε πολλές γλώσσες - και Ελληνικά δια στόματος Στέφανου Τσιτσιπά - τους ήρωες αυτής της μάχης με την πανδημία, που βρίσκονται πολλές ώρες καθημερινά στην πρώτη γραμμή σε όλα τα νοσοκομεία του κόσμου.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Bethanie Mattek-Sands και Vasek Pospisil, αρχικά μας έκαναν μια ξενάγηση στα σπίτια τους, ενώ αργότερα συνομίλησαν με τους καλεσμένους τους, Sofia Kenin, Felix-Auger-Aliassime, Donna Vekic και Jannik Sinner, συζητώντας κυρίως για το πως περνούν το χρόνο τους στην καραντίνα, αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Στη συνέχεια, σχολίασαν τα καλύτερα post στα social media των τελευταίων ημερών, όπως τα διάφορα challenges που έχουν δημιουργηθεί, τα βίντεο #tennisathome, τα trick shot του Roger Federer, τους ευρηματικούς τρόπους με τους οποίους καταφέρνουν να μείνουν σε φόρμα κάποιοι παίκτες, καθώς και τα γενέθλια του Stan Wawrinka, που τα πέρασε μόνος του, αλλά με πολύ χιούμορ.

Δείτε το 1ο επεισόδιο της εκπομπής:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots