ATP
Kermode: "Δεν υπάρχει λόγος για συγχώνευση"

 
Kermode: "Δεν υπάρχει λόγος για συγχώνευση"
Kermode: "Δεν υπάρχει λόγος για συγχώνευση"
tennisnews team Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 5:12

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΤΡ, Chris Kermode, θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει συγχώνευση της ΑΤΡ με τη WTA, εφόσον η μια ένωση είναι καλύτερη από την άλλη. 

"Αν είναι ωφέλιμο και για τις δυο ενώσεις, τότε θα γινόταν η συγχώνευση, αλλά αν το ένα tour λειτουργεί καλύτερα από το άλλο, γιατί να γίνει συγχώνευση;" είπε ο πρώην πρόεδρος της ΑΤΡ σύμφωνα με το ESPN.

Ο Kermode, ο οποίος αντικαταστάθηκε αυτή τη χρονιά από τον Ιταλό Andrea Gaudenzi, αναφερόταν βεβαίως στην ATP, για την οποία πολλοί συμφωνούν ότι είναι πιο οργανωμένη σε πολλά ζητήματα. Αυτό υποστήριξε και ο Darren Cahill, που έχει υπάρξει και στις δυο μεριές, στην ATP ως παίκτης και στη WTA ως προπονητής, ωστόσο εκείνος τάχθηκε υπέρ της συγχώνευσης.

Θυμίζουμε πως η πρόταση έγινε και πάλι επίκαιρη, εξαιτίας ενός Tweet του Roger Federer την προηγούμενη εβδομάδα. Πάρα πολλοί συμφώνησαν αμέσως με τον Ελβετό, με έναν απ' αυτούς να είναι και ο Rafael Nadal, πως στην εποχή της πανδημίας θα ήταν μια πολύ καλή λύση για τις δυο ενώσεις να γίνουν μια μεγάλη ένωση.

O Vasek Pospisil, ένας από τους οκτώ παίκτες που βρίσκονται στο συμβούλιο των παικτών της ΑΤΡ, αποκάλυψε πως η ιδέα της συγχώνευσης είχε πέσει στο τραπέζι και πριν λίγους μήνες στην Αυστραλία, όταν οι δυο ενώσεις συζήτησαν με την Tennis Australia, με αφορμή τότε την επιθυμία της WTA να διοργανώσει το αντίστοιχο ATP Cup των γυναικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots