ATP
Djokovic και Sharapova τα είπαν live (vid)

 
Djokovic και Sharapova τα είπαν live (vid)
Djokovic και Sharapova τα είπαν live (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - 9:01

Ο Novak Djokovic και η Maria Sharapova συνομίλησαν για περισσότερο από μια ώρα μέσω Instagram Live και αποκάλυψαν πολλές ιστορίες από το παρελθόν!

Κάποια στιγμή, η Sharapova μίλησε για την πρώτη τους συνάντηση: "Ήμουν νέα και ήσουν νέος, πολύ πριν κερδίσεις Grand Slam τίτλους. Νομίζω πως ήμασταν αντίπαλοι σε μεικτό διπλό και μου είπες πως αν κερδίζατε, θα έπρεπε να σε κεράσω δείπνο. Και τότε σκέφτηκα, εντάξει, ποιο είναι αυτό το παιδί;"

Αν και μόλις ένα μήνα μεγαλύτερη, η Sharapova έκανε το breakthrough αρκετά νωρίτερα από τον Nole. Είχε κατακτήσει ήδη τα 3 από τα 5 Grand Slam της καριέρας της, όταν ο Djokovic κέρδισε το πρώτο του Slam στο Australian Open το 2008 (την ίδια χρονιά που το κέρδισε και η Sharapova).

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η Ρωσίδα, o Djokovic ήταν στη νικήτρια ομάδα και εκείνη δέχτηκε να πάνε για φαγητό: "Θυμάμαι που έφερες μια παλιά φωτογραφική Kodak και ζήτησες από τον σερβιτόρο να μας φωτογραφήσει και σκεφτόμουν πως ήταν σα να έβαλα σε δημοπρασία τον εαυτό μου γι' αυτό το δείπνο. Δεν θυμάμαι με ποιους παίζαμε, αλλά θυμάμαι αυτό το δείπνο και αυτή την παλιά φωτογραφική."

Στην απολαυστική συνομιλία τους, Nole και Masha μοιράστηκαν αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες ιστορίες από τις καριέρες τους. Σε ένα σημείο, η Sharapova ρώτησε τον κάτοχο 17 Grand Slam τίτλων αν έχει μπει ποτέ σε αγώνα με hangover. Ο Σέρβος ήταν αρκετά ειλικρινής.

"Ήταν σε έναν αγώνα Davis Cup ενάντια στη Σουηδία το 2011. Κερδίζαμε 2-0, οι Σουηδοί δεν είχαν τον (Robin) Soderling και τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ ελεγχόμενα. Ήταν μια τρελή νύχτα. Είχα κερδίσει το Wimbledon για πρώτη φορά μια εβδομάδα πριν, είχα γίνει Νο.1 στον κόσμο και όλα τα όνειρά μου είχαν πραγματοποιηθεί. Ήμουν στην ομάδα, τους είπα πως δεν ήθελα να παίξω, αλλά έπαιξα και δεν μπορούσα να δω καλά-καλά την μπάλα!"

Για την ιστορία, ο Nole αναφερόταν στον αγώνα διπλού μαζί με τον Nenad Zimonjic, στον οποίο ηττήθηκαν από τους Simon Aspelin και Robert Lindstedt, με 6-4, 7-6 (5), 7-5. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα των Σέρβων, στη νίκη τους με 4-1 επί της Σουηδίας στα προημιτελικά. Στα μονά ο Djokovic δεν είχε αγωνιστεί.

Ολόκληρο το Instagram live του Djokovic με τη Sharapova: 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots