ATP
Κύργιος: "Τσιτσιπάς και Zverev μισιούνται!"

 
Κύργιος: "Τσιτσιπάς και Zverev μισιούνται!"
Κύργιος: "Τσιτσιπάς και Zverev μισιούνται!"
tennisnews team Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 - 13:20

Με αφορμή συζήτηση για το Laver Cup στο live που έκανε χθες με τον Andy Murray, o Νικ Κύργιος κατηγόρησε για υποκρισία τους περισσότερους από την ομάδα της Ευρώπης, αναφέροντας το παράδειγμα του Στέφανου Τσιτσιπά και του Alexander Zverev, που όπως υποστήριξε συνεχίζουν να μην έχουν καλές σχέσεις. 

Το Σάββατο, ο Κύργιος μίλησε με τον Andy Murray σε live στο Instagram και αρκετά από τα πράγματα που είπε θα συζητηθούν. Όταν αναφέρθηκαν στο Laver Cup και στη γνωστή τοποθέτηση του Ελληνοαυστραλού πως περνάει πολύ καλύτερα όταν παίζει σε ομαδικά τουρνουά ή στα διπλά, ο Κύργιος εξήγησε πως του αρέσει να παίζει τένις μαζί με τους φίλους του από την Team World, ενώ κατέκρινε την Team Europe για υποκρισία και συγκεκριμένα μίλησε για τους Στέφανο Τσιτσιπά και Alexander Zverev, που στην περσινή διοργάνωση ήταν συμπαίκτες και φάνηκε να έχουν αφήσει πίσω τους τις όποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

"Αυτό συμβαίνει επειδή είμαι άνθρωπος της διασκέδασης. Είμαι εκεί με τους καλύτερους φίλους μου και προσπαθούμε να κερδίσουμε μερικούς Ευρωπαίους που δεν έχουν πλάκα, δεν κάνουν πειράγματα ο ένας στον άλλον και προσποιούνται ότι νοιάζονται όλη την εβδομάδα, που με τσαντίζει. Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Τσιτσιπάς και ο Zverev μισιούνται και ξαφνικά συμπεριφέρονται σαν κολλητοί."

Στο στόχαστρο του Κύργιου μπήκε και ο Dominic Thiem, στον οποίο είχε επιτεθεί και πρόσφατα μέσα από τα social media, εξαιτίας των περίφημων δηλώσεων του Αυστριακού για την οικονομική στήριξη στους παίκτες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

"Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα, εκείνος θα προτιμούσε να βλέπει τη μπογιά να στεγνώνει", είπε χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας μια γνωστή αγγλόφωνη έκφραση εννοώντας πως ο Thiem είναι βαρετός.

Το άλλο σημείο της συνομιλίας των Murray και Κύργιου που έκανε μεγάλη αίσθηση και κυκλοφορεί από χθες παντού στα social media, ήταν όταν ο Ελληνοαυστραλός υποστήριξε πως ο Murray είναι καλύτερος παίκτης από τον Novak Djokovic.

"Ειλικρινά πιστεύω πως είσαι καλύτερος από τον Djokovic. Τώρα θα γράψουν όλοι στα social media ότι 'δεν παίζει, ο Djokovic έχει κερδίσει τόσα πολλά Slams', αλλά ο Djokovic έπαιζε ντόντζμπολ στα σερβίς μου, δεν μπορούσε να τα επιστρέψει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots