ATP
Κύργιος σε Murray: "Είσαι καλύτερος από τον Djokovic" (vid)

 
Κύργιος σε Murray: "Είσαι καλύτερος από τον Djokovic" (vid)
Κύργιος σε Murray: "Είσαι καλύτερος από τον Djokovic" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 - 18:36

O Νικ Κύργιος ήταν στο νέο live του Andy Murray στο Instagram και μεταξύ άλλων εξέφρασε και μια μη δημοφιλή άποψή του, ότι ο Βρετανός είναι καλύτερος τενίστας από τον Novak Djokovic!

"Επέστρεφες τα σερβίς μου, κάτι που ο Rafa (Nadal) δεν μπορούσε να κάνει, οπότε ήξερα ότι θα έχω πρόβλημα", είπε ο Κύργιος, ο οποίος έχει κερδίσει μόνο μια φορά τον Murray σε 6 συναντήσεις (1-5) και μάλιστα αυτή ήταν το 2018, όταν ο Βρετανός δεν ήταν στα καλύτερά του και το έκανε αρκετά δύσκολα, με 2-6, 7-6 (4), 7-5. Μέχρι τότε, είχε μόνο ένα κερδισμένο σετ σε 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις!

"Είσαι πολύ καλός, στο έχω ξαναπεί. Πιστεύω πως θα μπορούσες να έχεις μια από τις καλύτερες καριέρες όλων των εποχών, στο έχω πει πολλές φορές αυτό. Δεν πρόκειται να το κάνω αμφιλεγόμενο, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως είσαι καλύτερος από τον Djokovic. Τώρα θα γράψουν όλοι στα social media ότι 'δεν παίζει, ο Djokovic έχει κερδίσει τόσα πολλά Slams', αλλά ο Djokovic έπαιζε ντόντζμπολ στα σερβίς μου, δεν μπορούσε να τα επιστρέψει", πρόσθεσε ο Κύργιος, ο οποίος έχει κερδίσει τον Σέρβο και στις 2 αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

H προσωπική του εμπειρία βέβαια ενάντια στους Djokovic και Murray, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση και τις καριέρες τους. Ο Nole, εκτός απ' ότι έχει κερδίσει τον Murray στις 25 από τις 36 συναντήσεις τους (25-11), έχει και 17 Grand Slam τίτλους, έναντι τριών του Βρετανού.

Όπως σημείωσε και ο Murray την ώρα που ο Κύργιος έλεγε την άποψή του: "Λοιπόν, τα αποτελέσματα μάλλον λένε το αντίθετο."

Ο Κύργιος, o οποίος έπινε κόκκινο κρασί κατά τη διάρκεια της live συνομιλίας, με αφορμή τα λεγόμενά του κάλεσε αργότερα μέσα από το Twitter σε ανοιχτή συζήτηση τους "Big 3".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots