ATP
UTS: Εκτός o Auger-Aliassime, μέσα ο Lopez

 
UTS: Εκτός o Auger-Aliassime, μέσα ο Lopez
UTS: Εκτός o Auger-Aliassime, μέσα ο Lopez
tennisnews team Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 12:23

O Felix Auger-Aliassime δεν ήταν 100% υγιής και απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy, με τον Feliciano Lopez να παίρνει τη θέση του.

"Δυστυχώς, ο Felix Auger-Aliassime είναι αναγκασμένος να αποσυρθεί από το UTS εξαιτίας τραυματισμού. Καλή ανάρρωση Felix! Τον Καναδό θα αντικαταστήσει ο Feliciano Lopez, καλωσήρθες Feli!" ανέφερε η ανακοίνωση του Ultimate Tennis Showdown.

Αυτό το Σάββατο (13 Ιουνίου) θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο τουρνουά της Mouratoglou Tennis Academy, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για τα επόμενα 5 Σαββατοκύριακα θα γίνουν 50 αγώνες στα γήπεδα της ακαδημίας του Patrick Mouratoglou, έως και τις 12 Ιουλίου, που θα είναι η μέρα των τελικών.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία των Στέφανου Τσιτσιπά, Matteo Berrettini, David Goffin, Lucas Pouille, Richard Gasquet, Benoit Paire, Dustin Brown, Alexei Popyrin και Feliciano Lopez, με μια θέση ακόμα να παραμένει ανοιχτή και να ανακοινώνεται έως και το τέλος της σημερινής ημέρας.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots