ATP
Ο Zverev επέλεξε τον αντίπαλό του στα ημιτελικά! (vid)

 
Ο Zverev επέλεξε τον αντίπαλό του στα ημιτελικά! (vid)
Ο Zverev επέλεξε τον αντίπαλό του στα ημιτελικά! (vid)
tennisnews team Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 - 9:59

Μια ακόμα πρωτοποριακή στιγμή από το Ultimate Tennis Showdown, με τον Alexander Zverev να αποκτά τη δυνατότητα να επιλέξει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Ο Alexander Zverev αντιμετώπισε χθες το βράδυ τον Felix Auger-Aliassime και τον κέρδισε στον "ξαφνικό θάνατο". Αμφότεροι οι δυο παίκτες μπήκαν απευθείας στα ημιτελικά του UTS2, ωστόσο η αναμέτρηση αυτή δεν είχε μόνο τυπικό χαρακτήρα.

Ο νικητής, δηλαδή ο Zverev, είχε τη δυνατότητα αργότερα να επιλέξει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, μεταξύ των δυο πρωτοπόρων της φάσης των ομίλων στο τουρνουά, τον Richard Gasquet και τον Corentin Moutet.

O Gasquet είναι αήττητος μέχρι στιγμής στο τουρνουά, έχοντας κερδίσει τους Feliciano Lopez, Grigor Dimitrov και Alexei Popyrin, ενώ έκανε εξαιρετικό τουρνουά και στο 1ο UTS, φτάνοντας έως τα ημιτελικά.

Ο Zverev επέλεξε τελικά τον Moutet, που ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με δυο νίκες και μια ήττα, επειδή όπως είπε δεν τον έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν και περιμένει έναν ενδιαφέρον ακόμα.

"Μακάρι να μπορούσα σε όλα τα τουρνουά να επιλέξω με ποιον θα παίξω, ειδικά στα Grand Slam", είπε αστειευόμενος ο Zverev, όταν έμαθε από τους σχολιαστές Pete Odgers και Jenny Drummond ότι θα επέλεγε "ζωντανά" στην τηλεόραση τον αντίπαλό του για τα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots