ATP
Πρωταθλητής ο Thiem στο Βελιγράδι (vid)

 
Πρωταθλητής ο Thiem στο Βελιγράδι (vid)
Πρωταθλητής ο Thiem στο Βελιγράδι (vid)
tennisnews team Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 23:02

O Dominic Thiem αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Adria Tour που φιλοξενήθηκε στο Βελιγράδι, μετά και τη νίκη του επί του Filip Krajinovic στον τελικό, με 2-1 σετ.

Παρόλο που ο προηγούμενος αγώνας του είχε ολοκληρωθεί μόλις μιαμιση ώρα πριν από την έναρξη του τελικού, ο Dominic Thiem κατάφερε να κερδίσει και τον Filip Krajinovic με 4-3 (2), 2-4, 4-2, για να κατακτήσει το τρόπαιο στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Novak Djokovic στο Βελιγράδι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Thiem ήταν ο μόνος παίκτης που ήταν αήττητος στη διοργάνωση και παρέμεινε αήττητος και στον τελικό, όπου πέτυχε την 4η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Thiem, ο οποίος αγωνίστηκε και τις προηγούμενες εβδομάδες στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, κέρδισε με 7-2 το 1ο σετ στο tie-break, αλλά υπέστη το πρώτο break του τελικού στο 4ο game του 2ου σετ και έμεινε πίσω με 1-3. Μείωσε προσωρινά σε 2-3, υπέστη όμως και δεύτερο διαδοχικό break, με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 2-4.

Στο αποφασιστικό σετ, πέτυχε το μοναδικό break στο 3ο game, προηγήθηκε με 2-1 και δεν έχασε άλλον πόντο στα σερβίς του, για να φτάσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στο 4-2 και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots