ATP
Ξέσπασε κατά του Djokovic o Rubin

 
Ξέσπασε κατά του Djokovic o Rubin
Ξέσπασε κατά του Djokovic o Rubin
tennisnews team Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 13:17

Μέσα από το podcast του, ο Noah Rubin ξέσπασε κατά του Novak Djokovic για τη στάση που έχει κρατήσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το US Open και τη διεξαγωγή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει νόημα, όταν ο πρόεδρος του συμβουλίου παικτών της ΑΤΡ δεν εμφανίζεται στην τηλεδιάσκεψη των παικτών μέσω του Zoom.

Περισσότεροι από 400 παίκτες εμφανίστηκαν στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ΑΤΡ μέσα από το Zoom, ο πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών όμως και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic, δεν ήταν εκεί, παρά το γεγονός πως φάνηκε να τον αφορά το θέμα του US Open, καθώς ήταν από τους πρώτους παίκτες που εξέφρασαν δημόσια τη γνώμη τους και τάχθηκαν κατά της διεξαγωγής του, επειδή τα μέτρα ασφαλείας του φάνηκαν υπερβολικά.

Ο Rubin, ο οποίος έχει το Behind The Racket podcast, ξέσπασε κατά του Σέρβου, εξηγώντας πως αν δεν μπορεί να μιλήσει μαζί του ούτε σε μια τηλεδιάσκεψη Zoom, τότε ποιο είναι το νόημα;

"Αν θες να είσαι προσεκτικός για τον εαυτό σου, ας είσαι προσεκτικός για τον εαυτό σου, αυτό το άθλημα έχει δημιουργηθεί γι' αυτό. Αλλά μη βάζεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση στην οποία άλλοι θα βασίζονται σε εσένα. Αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου, αν δεν με βοηθήσεις, αν δεν μπορείς να μπεις έστω σε μια κλήση Zoom, ποιο είναι το νόημα σε όλο αυτο;" είπε σε αρκετά έντονο ύφος ο Rubin.

"Σου δίνουμε ένα τουρνουά με το 95% των περσινών χρηματικών επάθλων. Δεν θα έχεις τους φιλάθλους που σου παρέχουν αυτό το ποσό και παραπονιέσαι ότι οι φυσιοθεραπευτές της ΑΤΡ μπορεί να μην είναι αρκετά καλοί για εκείνες τις δυο εβδομάδες; Δηλαδή... πάψε. Πρέπει απλά να κατανοήσεις τι συμβαίνει", πρόσθεσε ο Αμερικανός.

Απ' ότι φαίνεται πάντως η USTA θα συνεχίσει να προχωράει βάσει σχεδίου για το US Open, παρόλο που ενδέχεται να μποϊκοτάρουν το αμερικανικό Grand Slam οι "Big 3" και άλλοι πολλοί παίκτες από το Top 20. Αύριο αναμένεται να γίνει και η επίσημη σχετική ανακοίνωση από την ΑΤΡ, που θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα το τοπίο σχετικά με την επάνοδο του tour και το υπόλοιπο της σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots