ATP
UTS: Εκτός ο Pouille, μέσα ο Moutet

 
UTS: Εκτός ο Pouille, μέσα ο Moutet
UTS: Εκτός ο Pouille, μέσα ο Moutet
tennisnews team Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 23:15

Ο Lucas Pouille έγινε ο δεύτερος παίκτης που αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ultimate Tennis Showdown και τη θέση του θα πάρει ο "Next Gen", Corentin Moutet.

"Δυστυχώς, ο Lucas Pouille υποχρεώθηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το UTS εξαιτίας τραυματισμού. Για να τον αντικαταστήσουμε, αποφασίσαμε να αυξήσουμε το δράμα και επιλέξαμε τον Corentin Moutet, που το παρατσούκλι του θα είναι "The Tornado". Το ντεμπούτο του Moutet θα γίνει κόντρα στον Benoit Paire", ανακοίνωσε το UTS μέσα από το Twitter.

O Pouille είναι ο δεύτερος παίκτης που απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ultimate Tennis Showdown, καθώς λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά το ίδιο έκανε και ο Felix Auger-Aliassime, τον οποίο αντικατέστησε ο Feliciano Lopez. 

Θυμίζουμε πως το UTS ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή στην ακαδημία του Patrick Mouratoglou, φέρνοντας πολλές καινοτομίες στο άθλημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η 3η και η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι αήττητος και μοιράζεται την 1η θέση με τους Matteo Berrettini και Alexei Popyrin. 

Εκτός από τον Moutet, απ' αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του και ο Dominic Thiem, που απουσίαζε το πρώτο διήμερο εξαιτίας των υποχρεώσεών του στο Βελιγράδι και στο Adria Tour του Novak Djokovic.

Φωτογραφία: UTS / Lionel Urman

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots