ATP
Επιστρέφει και η Tennis Europe

 
Επιστρέφει και η Tennis Europe
Επιστρέφει και η Tennis Europe
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - 5:19

Η Tennis Europe ενημέρωσε πως θα ακολουθήσει την ΑΤΡ, τη WTA και την ITF, ανακοινώνοντας πολύ σύντομα την επάνοδο του Junior Tour.

Μετά από τη WTA (3 Αυγούστου), την ATP (14 Αυγούστου) και την ITF (17 Αυγούστου), θα επανέλθουν και τα τουρνουά της Tennis Europe μέσα στον Αύγουστο όπως όλα δείχνουν, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να κάνει την προαναγγελία της επιστροφή του Tennis Europe Junior Tour.

"Η Tennis Europe προς το παρόν δουλεύει για να παρέχει τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα τουρνουά και στους παίκτες της, ώστε να μπορέσει να επανέλθει το παιχνίδι. Ελπίζουμε να έχουμε την ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες με την ημερομηνία έναρξης και φυσικά με το αποκορύφωμα του Tennis Europe Junior Tour, το European Junior Championships (14, 16 & 18), αλλά και το διαμορφωμένο πρόγραμμα έως το τέλος της χρονιάς", ανέφερε η πρόσφατη ανακοίνωση της Tennis Europe.

Μέσα στον Αύγουστο είναι και προγραμματισμένα 3 τουρνουά της Tennis Europe στη χώρα μας. Το Kilkis Cup, που ξεκινάει στις 3 Αυγούστου, το Koufalia Cup (10 Αυγούστου), το Aridea Cup (18 Αυγούστου). Επίσης έχουν μεταφερθεί το Kalovelonis Spring Tournament, από τις 30 Μαρτίου στις 31 Αυγούστου, καθώς και το Iraklio O.A.A., από τις 23 Φεβρουαρίου στις 21 Σεπτεμβρίου. Έχουν ανασταλεί τέλος το Patras Junior και το Ptolemaida Juniors, για τα οποία δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αντίστοιχο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots