ATP
Thiem: "Φανήκαμε υπερβολικά αισιόδοξοι"

 
Thiem: "Φανήκαμε υπερβολικά αισιόδοξοι"
Thiem: "Φανήκαμε υπερβολικά αισιόδοξοι"
tennisnews team Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 - 12:34

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τα περιστατικά του Adria Tour, o Dominic Thiem είπε ότι όλοι οι παίκτες της διοργάνωσης φάνηκαν υπερβολικά χαρούμενοι και αισιόδοξοι με το γεγονός ότι έπαιζαν μπροστά σε κοινό, ενώ ανακοίνωσε και πως παραμένει αρνητικός στον ιό, έχοντας κάνει πλέον 5 φορές το τεστ μέσα σε 10 μέρες.

"Σοκαρίστηκα όταν έμαθα τα νέα για το Adria Tour. Παίζαμε για εβδομάδες χωρίς κοινό, οπότε ήμασταν πολύ χαρούμενοι με τους φιλάθλους στο τουρνουά. Εμπιστευτήκαμε τους κανονισμούς της σερβικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, αλλά φανήκαμε υπερβολικά αισιόδοξοι. Η συμπεριφορά μας ήταν λανθασμένη, ήμασταν υπερβολικά χαρούμενοι. Λυπάμαι πολύ. Έχω κάνει 5 φορές το τεστ τις τελευταίες 10 ημέρες και το αποτέλεσμα ήταν όλες αρνητικό. Εύχομαι σε όλους όσοι προσβλήθηκαν να έχουν μια καλή και γρήγορη ανάρρωση", έγραψε ο Thiem στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Thiem αγωνίστηκε στο Adria Tour το πρώτο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης (13-14 Ιουνίου) και ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας στον τελικό τον Filip Krajinovic.

Είναι ίσως ο παίκτης που έχει ταξιδέψει και αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, καθώς πριν από το Adria Tour αγωνιζόταν για κάποιες εβδομάδες ήδη στο πρωτάθλημα της αυστριακής ομοσπονδίας στη Βιέννη. Μετά το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι επέστρεψε και πάλι στην Αυστρία, ενώ αργότερα ταξίδεψε στη Γαλλία για το Ultimate Tennis Showdown της Mouratoglou Tennis Academy. Για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι μεταξύ νότιας Γαλλίας και Αυστρίας, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στα δυο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots