ATP
Μάνατζερ Thiem: "Όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ηλίθιο"

 
Μάνατζερ Thiem: "Όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ηλίθιο"
Μάνατζερ Thiem: "Όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ηλίθιο"
tennisnews team Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 - 12:59

Ο μάνατζερ του Dominic Thiem και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΡ, Herwig Straka, άσκησε δριμύτατη κριτική στους παίκτες που πήραν μέρος στο Adria Tour και στις εικόνες που ήρθαν από το Βελιγράδι, δίνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στον Novak Djokovic.

"Είναι σαφές ότι πρόκειται για ανοησία, ακόμα και αν επιτρεπόταν από την κυβέρνηση. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ηλίθιο αυτό που έκαναν και η δημόσια συγγνώμη δεν βοηθάει. Ο μόνος που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη είναι ο Djokovic γιατί κανόνισε τα πάντα. Οι άλλοι βρισκόντουσαν εκεί, αλλά δεν σκότωσαν κανέναν", είπε ο Straka, σε συνέντευξή του για τo Der Standard της Αυστρίας.

Ο Αυστριακός μάνατζερ, ο οποίος είναι και διευθυντής του Erste Bank Open της Βιέννης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΡ, είπε πως ελπίζει ότι όλο αυτό θα δώσει ένα μάθημα στον Djokovic: "Ελπίζω πως το κατάλαβε τώρα. Είναι ο πρόεδρος των παικτών και δε συμπεριφέρθηκε ανάλογα."

Όσο για την ευθύνη των παικτών που πήγαν στο τουρνουά και για τον Thiem που δέχτηκε την πρόσκληση του Djokovic, o Straka εξήγησε πως δεν είναι θυμωμένος με τον πελάτη του: "Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά δεν είμαι και χαρούμενος. Ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά, που βεβαίως πήρε άλλη τροπή. Οι παίκτες πήγαν εκεί για το καλό του Djokovic. Του τηλεφώνησε αρκετές φορές (στον Thiem). Αυτό δεν είναι κάτι που θα το εμποδίσει ένας μάνατζερ, απλά γίνεται, για το καλό των δημοσίων σχέσεων και των φιλικών σχέσεων μεταξύ των παικτών. Όπως αν σου τηλεφωνήσει ο Roger Federer ή ο Rafael Nadal, απλά πηγαίνεις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots