ATP
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το UTS o Thiem

 
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το UTS o Thiem
Απέσυρε τη συμμετοχή του από το UTS o Thiem
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - 12:57

O Dominic Thiem απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ultimate Tennis Showdown, καθώς δεν είναι εφικτό να το συνδυάσει με άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις του σε Γερμανία και Αυστρία.

Θυμίζουμε πως ο Thiem έχει κλείσει και άλλους αγώνες στο κοντινό μέλλον, στο Βερολίνο της Γερμανίας και στο Kitzbuhel της Αυστρίας. Στο Kitzbuhel ο ίδιος διοργανώνει το τουρνουά, το οποίο θα ονομάζεται "Thiem's 7".

"Στ' αλήθεια απόλαυσα τον χρόνο μου στη Νις. Είμαι λυπημένος που δεν θα μπορέσω να είμαι στους τελικούς, αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο UTS κάποια στιγμή στο μέλλον", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Thiem, ο οποίος απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Mouratoglou Tennis Academy.

O Αυστριακός έπαιξε για δυο Σαββατοκύριακα στο UTS και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Μπορεί να έχασε το πρώτο παιχνίδι που έδωσε σ' αυτούς τους ιδιαίτερους και καινοτόμους κανονισμούς από τον Richard Gasquet, κέρδισε όμως τα 3 επόμενα παιχνίδια του και σκαρφάλωσε με λιγότερους αγώνες από τους αντιπάλους του στην 4η θέση.

Τη θέση του για το υπόλοιπο του τουρνουά θα πάρει ο alternate του τουρνουά, Elliot Benchetrit, που έχει μια νίκη, επομένως έχει και μαθηματικές ελπίδες να μπει στην κορυφαία 6άδα, που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως απομένουν 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το round robin του UTS, οι οποίες θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο (4-5 Ιουλίου) και το επόμενο Σάββατο (11 Ιουλίου). Την Κυριακή 12 Ιουλίου, θα διεξαχθεί η τελική φάση.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots