ATP
UTS: Αυτοί είναι οι 4 ημιφιναλίστ

 
UTS: Αυτοί είναι οι 4 ημιφιναλίστ
UTS: Αυτοί είναι οι 4 ημιφιναλίστ
tennisnews team Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 - 8:49

Μετά και το πέρας της 8ης αγωνιστικής του Ultimate Tennis Showdown, έγιναν γνωστοί και οι άλλοι τρεις ημιφιναλίστ, οι οποίοι ακολούθησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά που είχε προκριθεί στην τελική 4άδα από το Σάββατο.

Ο Richard Gasquet κέρδισε το βράδυ της Κυριακής τον Feliciano Lopez στον "ξαφνικό θάνατο" και "σφράγισε" τη 2η θέση του Ultimate Tennis Showdown, με την 1η να έχει ήδη κλείσει από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Γάλλος πραγματοποιεί ένα πολύ καλό τουρνουά και στις πρώτες 8 αγωνιστικές σημείωσε 6 νίκες. Δικαίως λοιπόν πήρε το απευθείας εισιτήριο για την ημιτελική φάση, όπως και ο Στέφανος, που έχει 7 νίκες και δεν μπορεί να χάσει την 1η θέση, αφού μένει μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το round robin και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί του Gasquet.

Μαθηματικά εξασφάλισαν τις θέσεις τους στην 4άδα και οι Matteo Berrettini και David Goffin, που μετρούν από 5 νίκες και δεν μπορούν να ανατραπούν, ό,τι και αν συμβεί στην 9η και τελευταία αγωνιστική. Οι ημιτελικοί με 3 Top 10 παίκτες και έναν πρώην Top 10 παίκτη αναμένονται συναρπαστικοί!

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots