ATP
Μάρκος Παγδατής: Από τα παιδικά χρόνια στο σήμερα (vid)

 
Μάρκος Παγδατής: Από τα παιδικά χρόνια στο σήμερα (vid)
Μάρκος Παγδατής: Από τα παιδικά χρόνια στο σήμερα (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 5:08

Ο Μάρκος Παγδατής, ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας, παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση, που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που έπιασε ρακέτα στα χέρια του, μέχρι το σήμερα και το νέο κεφάλαιο της ζωής του στην Κύπρο.

Ο Παγδατής ήταν το κεντρικό πρόσωπο του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής "24 ΩΡΕΣ" του Alpha Κύπρου, σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στο οποίο μίλησε για όλα και σύστησε επίσης τη σύζυγό του και επίσης πρώην επαγγελματία τενίστρια, Karolina, καθώς και τα τρια παιδιά τους.

Ο Μάρκος ξεκίνησε το τένις από πολύ μικρός χάρη στα μεγαλύτερα αδέρφια του που επίσης έπαιζαν, όμως το ταλέντο του ήταν ξεχωριστό. Γι' αυτό και πήρε τη μεγάλη απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στα 14 του χρόνια, φεύγοντας στο εξωτερικό, μακριά από το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους του.

Το "ορόσημο του 2004", οι πολύ σπουδαίες επιτυχίες που ακολούθησαν στην καριέρα του, η ηρωική επιστροφή στην Κύπρο, αλλά και τα δύσκολα επόμενα χρόνια με τους συνεχόμενους τραυματισμούς, μέχρι τον τελευταίο του αγώνα στις 4 Ιουλίου του 2019 (15η επέτειος από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα) και το σήμερα, με τη δημιουργία της ακαδημίας του στην Κύπρο που τόσο αγαπά και θέλει να ανταποδώσει λίγη από την απίστευτη αγάπη που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots