ATP
Νέα Υόρκη: Ακυρώνονται οι μεγάλες εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου

 
Νέα Υόρκη: Ακυρώνονται οι μεγάλες εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου
Νέα Υόρκη: Ακυρώνονται οι μεγάλες εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 10:23

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Bill de Blasio, ανακοίνωσε πως καμιά μεγάλη εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στη μητρόπολη των ΗΠΑ έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Ανησυχία και για το US Open, που για την ώρα φαίνεται να μην επηρεάζεται από την απόφαση αυτή.

Ο δήμαρχος de Blasio, σε δηλώσεις του στο CNN τόνισε πως δεν θα γίνει καμία μεγάλη αθλητική διοργάνωση μέσα στον Σεπτέμβριο και οι σκέψεις όλων στην κοινότητα του τένις πήγαν στο US Open, το οποίο αναμένεται να φιλοξενηθεί στη Νέα Υόρκη από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο de Blasio όμως ανέφερε στη συνέχεια ότι κάποιες εκδηλώσεις που δεν φιλοξενούν κόσμο και που έχουν ανοιχτούς χώρους, θα είναι σε θέση να πραγματοποιηθούν.

"Το US Open είναι μια από τις πολλές αθλητικές εκδηλώσεις που θα γίνουν χωρίς κοινό. Ο κόσμος θα το παρακολουθήσει από τις τηλεοράσεις του, θα κρατήσουμε την παράδοση της διοργάνωσης, αλλά όπως θα γίνει και με τους Yankees και με τους Mets, δεν θα υπάρχουν άνθρωποι στις κερκίδες, όμως το μπέιζμπολ και το τένις θα επιστρέψουν", είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η ανησυχία σίγουρα δεν έχει απομακρυνθεί, καθώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης του αμερικανικού Grand Slam η κατάσταση δεν δείχνει να καλυτερεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots