ATP
Tweener και winner από τον αειθαλή Tommy Haas! (vid)

 
Tweener και winner από τον αειθαλή Tommy Haas! (vid)
Tweener και winner από τον αειθαλή Tommy Haas! (vid)
tennisnews team Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 12:28

Στα 42 του χρόνια, ο Tommy Haas δείχνει πως θα μπορούσε εύκολα να επιστρέψει στο ATP Tour!

Ένας πολύ εντυπωσιακός πόντος, στον οποίο οι Tommy Haas και Jannik Sinner αντάλλαξαν από έναν tweener και ο Γερμανός κέρδισε τελικά τον πόντο με ψύχραιμο volley-winner, ξεχώρισε από τη δράση της χθεσινής ημέρας του Bett1 Aces, το τουρνουά επίδειξης που πραγματοποιείται στο Βερολίνο και είναι το πρώτο τουρνουά που γίνεται στο γρασίδι φέτος.

Στα 42 του χρόνια, ο Haas απέδειξε πως θα μπορούσε ακόμα και σήμερα να έπαιζε στο ΑΤΡ Tour και μάλιστα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Κοίταξε στα μάτια τον κατά 24 χρόνια νεότερό του (!) Sinner, από τον οποίο όμως ηττήθηκε "στα σημεία", με 6-4, 3-6, [10-8].

Και ο άλλος αγώνας της 1ης ημέρας οδηγήθηκε στο super tie-break, με τον Roberto Bautista Agut να κερδίζει τον Jan-Lennard Struff με 6-3, 3-6, [10-7].

Σήμερα θα γίνουν οι ημιτελικοί του τουρνουά, ανάμεσα στους δυο χθεσινούς νικητές και στους δυο καλύτερους παίκτες του ταμπλό, που πήραν bye. O Matteo Berrettini θα αντιμετωπίσει τον Bautista Agut στις 13:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ ο Dominic Thiem θα αναμετρηθεί με τον Sinner στις 17:00. Το τουρνουά μεταδίδεται από το Eurosport.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots