ATP
Top 35 νίκη για τον 42χρονο Haas! (vids)

 
Top 35 νίκη για τον 42χρονο Haas! (vids)
Top 35 νίκη για τον 42χρονο Haas! (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 22:15

Σε ακόμα έναν αγώνα ο 42χρονος Tommy Haas έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κέρδισε το Νο.34 της παγκόσμιας κατάταξης, Jan-Lennard Struff!

Πριν λίγες ημέρες, στον πρώτο του αγώνα μετά από περίπου 3 χρόνια, ο Tommy Haas έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κοιτάζοντας στα μάτια τον ανερχόμενο αστέρα του παγκοσμίου τένις, Jannik Sinner.

Σήμερα, για το δεύτερο τουρνουά του Bett1 Aces στο Βερολίνο, ο Haas πέτυχε τη νίκη εις βάρος του Νο.2 της Γερμανίας και Νο.34 της παγκόσμιας κατάταξης, Jan-Lennard Struff, με 7-6 (5), 7-6 (3).

Ο Haas έκανε break στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε με 3-0 και με 4-1. Υπέστη το break back και ισοφαρίστηκε, ενώ βρέθηκε πίσω και με 2-4 στο tie-break, κατάφερε όμως να κερδίσει τους 5 από τους 6 επόμενους πόντους και να κατακτήσει το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ και οι 2 παίκτες είχαν χαμένες ευκαιρίες, αλλά κανείς δεν έφτασε στο break. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν από τον Struff, που είχε set point για το 7-5 στο 12ο game. Και αυτό το σετ οδηγήθηκε σε tie-break, όπου ο 42χρονος Γερμανός κέρδισε 5 πόντους στη σειρά και επιβλήθηκε με 7-3!

Ο Haas προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του δεύτερου τουρνουά επίδειξης του Bett1 Aces, που φιλοξενείται στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Tempelhof. Εκεί θα αντιμετωπίσει το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης και πιο φορμαρισμένο παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Dominic Thiem.

Στον άλλον ημιτελικό, ο Jannik Sinner θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut. Ο 18χρονος Ιταλός κέρδισε νωρίτερα τον Karen Khachanov με 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots