ATP
Ξανά πρωταθλητής ο Thiem (vid)

 
Ξανά πρωταθλητής ο Thiem (vid)
Ξανά πρωταθλητής ο Thiem (vid)
tennisnews team Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 - 19:42

O Dominic Thiem κατέκτησε και τον δεύτερο τίτλο του Bett1 Aces στο Βερολίνο, επικρατώντας στον τελικό του Jannik Sinner.

Ο Thiem κέρδισε τον Sinner με 6-4, 6-2 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα και κατέκτησε και τον δεύτερο τίτλο στο Bett1 Aces, που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου.

Ο 26χρονος Αυστριακός δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, καθώς δεν απειλήθηκε με break point στο σερβίς του. Έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης στο 7ο game και προηγήθηκε με 4-3.

Στο 2ο σετ το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 7o game (5-2), για να το κατακτήσει με 6-2 και να "σφραγίσει" τη νίκη.

O Thiem έφτασε τις 25 νίκες σε 28 αγώνες που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, σε διάφορα τουρνουά επίδειξης. Είχε κατακτήσει και το πρώτο τουρνουά του Bett1 Aces, που έγινε στο Steffi Graf Stadion στο Βερολίνο, ενώ έχει κερδίσει επίσης το αυστριακό πρωτάθλημα στη Βιέννη και το Adria Tour στο Βελιγράδι, ενώ ήταν φιναλίστ στο Thiem's 7, στο Kitzbuhel της Αυστρίας.

Νωρίτερα στο Tempelhof έγινε και ο αγώνας για την 3η θέση, στον οποίο ο Mischa Zverev, ο οποίος αντικατέστησε τον Tommy Haas και κέρδισε τον Roberto Bautista Agut με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots