ATP
Ο ακούραστος Dominic Thiem! (pic)

 
Ο ακούραστος Dominic Thiem! (pic)
Ο ακούραστος Dominic Thiem! (pic)
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - 4:30

Έχοντας δώσει σχεδόν 30 φιλικούς αγώνες σε λιγότερο από δυο μήνες, ο Dominic Thiem δεν επέλεξε την ξεκούραση μετά το Βερολίνο, αλλά έναν ακόμα best-of-five αγώνα, που έφτασε τις 3,5 ώρες σε διάρκεια!

Ο Thiem έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη από τότε που σταμάτησε το tour εξαιτίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, από τις 27 Μαΐου μέχρι σήμερα, έχει παίξει σε 28 αγώνες, κερδίζοντας μάλιστα τους 25 απ' αυτούς (25-3).

Μετά και την επιτυχημένη του παρουσία στο Bett1 Aces του Βερολίνου, όπου κέρδισε και τα δυο ταμπλό μένοντας αήττητος σε 4 αγώνες, όχι μόνο δεν σταμάτησε να προπονείται, αλλά έπαιξε χθες έναν ανεπίσημο αγώνα με τον φίλο και συμπατριώτη του, Dennis Novak, έναν αγώνα στα 3 νικηφόρα σετ που ολοκληρώθηκε σε 3 ώρες και 30 λεπτά σύμφωνα με τον Novak!

Ο Thiem δεν θα αγωνιστεί στο Citi Open, το οποίο θα αρχίσει στις 12 Αυγούστου. Δεν είναι ακόμα σίγουρος για το US Open, αλλά ο στόχος είναι να πάει στη Νέα Υόρκη, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα: "Ελπίζω πως θα είμαι στο US Open. Δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι θα συμβεί, αλλά ο στόχος είναι να πάω εκεί στα μέσα του Αυγούστου και αν γίνει αυτό, σημαίνει πως το tour θα έχει επανέλθει κανονικά και αυτό είναι που ελπίζω. Πέρασα καλά με όλα αυτά τα φιλικά, αλλά ελπίζω να ήταν τα τελευταία φιλικά που έπαιξα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots