ATP
Becker: "O Κύργιος πρέπει να κλείσει το στόμα του"

 
Becker: "O Κύργιος πρέπει να κλείσει το στόμα του"
Becker: "O Κύργιος πρέπει να κλείσει το στόμα του"
tennisnews team Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:29

Νέα διαμάχη ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Boris Becker, που "ξέσπασε" ξανά κατά του Ελληνουαυστραλού, τονίζοντας ότι είναι ένας "πολυλογάς" που όλο κριτικάρει και δεν κάνει τίποτα.

Τα νέα σχόλια του Becker "πυροδότησε" μια δημοσίευση του Κύργιου στα social media, που έγινε επιθετικός αυτή τη φορά προς τον Pablo Carreno Busta, χωρίς να υπάρξει αφορμή: "Αν δεν υπήρχε το χώμα, ο τύπος δεν θα ήταν καν κοντά στο Top 50."

Η άποψη του Κύργιου για την ιστορία δεν έχει κάποια υπόσταση, μιας και ο Carreno Busta έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε όλη την καριέρα του στις σκληρές επιφάνειες και αυτή την εβδομάδα προκρίθηκε για 2η φορά στα ημιτελικά του US Open, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα άλλο Grand Slam.

Ο Ισπανός απάντησε μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο US Open, όταν ανέφερε το σχόλιο του Κύργιου κάποιος δημοσιογράφος: "Πρέπει να βαριέται πολύ. Όταν επιστρέψει στα τουρνουά, θα συζητάμε για εκείνον περισσότερο, επειδή το αξίζει. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να κάνει δημοσιεύσεις στο Twitter", είπε ο Carreno Busta.

Τον Ισπανό υπερασπίστηκε και ο Becker, ο οποίος έχει προηγούμενα με τον Κύργιο, καθώς είχε εκνευριστεί και με τον τρόπο που ο Ελληνοαυστραλός ασκούσε κριτική στους Novak Djokovic, Alexander Zverev, Borna Coric και άλλους, για το ζήτημα των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Adria Tour.

"Ο Νικ Κύργιος πρέπει να κλείσει το στόμα του κάποια στιγμή", είπε με αρκετά επιθετικό ύφος ο Γερμανός προπονητής και πρώην πρωταθλητής στο Eurosport της Γερμανίας.

"Έχει μετατραπεί σε έναν πολυλογά που συνέχεια κριτικάρει τους άλλους παίκτες, ενώ ο ίδιος δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω κανέναν άλλον αθλητή που το κάνει αυτό", πρόσθεσε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots