ATP
To underarm σερβίς που εκνεύρισε τον Garin (vid)

 
Cristian Garin
Cristian Garin Tennis TV
tennisnews team Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:44

O Alexander Bublik πέτυχε και χθες άσο με underarm σερβίς, κάτι που συνηθίζει να κάνει στους αγώνες του, δεν άρεσε καθόλου όμως στον Cristian Garin, που διαμαρτυρήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν έτοιμος και ήταν "unfair play".

Παρότι συνηθίζει να το κάνει, το underarm σερβίς του Alexander Bublik είναι τις περισσότερες φορές τόσο καλό, που συνεχίζει να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του. Το ίδιο έκανε και όταν το επιχείρησε χθες, στην αναμέτρησή του με τον Cristian Garin, για τα ημιτελικά του Hamburg Open.

Ο νεαρός Καζάκος ήταν μπροστά με break στο 1ο σετ και χάρη σε underarm serve πέτυχε έναν άσο και έκανε το 4-2. Ο Garin διαμαρτυρήθηκε στον chair umpire Mohamed Lahyani, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν έτοιμος, συνεπώς ήταν "unfair" παίξιμο και θα έπρεπε να επαναληφθεί ο πόντος.

Στο replay πάντως φάνηκε πως ο Garin ήταν στη θέση του και ήταν έτοιμος να υποδεχτεί, επομένως τυπικά ήταν έτοιμος -παρόλο που προφανώς δεν περίμενε ένα underarm σερβίς- και ο Lahyani φαίνεται να πήρε τη σωστή απόφαση.

Ο Garin πάντως γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε τον Bublik με 3-6, 6-4, 6-4, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Αμβούργου, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (16:30GR, COSMOTE SPORT 6HD) τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots