ATP
3ος προημιτελικός για τον Sinner

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner Tennis TV
tennisnews team Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 16:47

O Jannik Sinner προκρίθηκε στον 3ο του προημιτελικό γι' αυτή τη σεζόν, 2ο συνεχόμενο μετά από το Roland Garros, κερδίζοντας "καθαρά" τον Pierre-Hugues Herbert στην Κολωνία.

Ο 19χρονος Ιταλός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και επιβλήθηκε του προερχοενου από τα προκριματικά Γάλλου, με 6-3, 6-1, σε 77 λεπτά.

O Sinner προηγήθηκε με 3-1 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Herbert ισοφάρισε σε 3-3. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο νεαρός Ιταλός κυριάρχησε απόλυτα στο court και κέρδισε τα 9 από τα 10 επόμενα games, για να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Μετά τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του Ρότερνταμ τον Φερβουάριο, αλλά και τον πιο πρόσφατο προημιτελικό του στο Roland Garros - που ήταν προφανώς και ο σημαντικότερος στην καριέρα του - o Sinner προκρίθηκε σε ακόμα έναν προημιτελικό, τον 4ο συνολικά στην καριέρα του.

Είχε προκριθεί σε ακόμα έναν, πέρσι τέτοια εποχή στην Αμβέρσα, όπου είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Αύριο θα διεκδικήσει τη 2η είσοδό του σε ημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης ένα χρόνο μετά από την Αμβέρσα, απέναντι σε έναν εκ των Denis Shapovalov και Gilles Simon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots