ATP
Djokovic: "Ήταν καλύτερος, σέρβιρε τρομερά"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tennisnews team Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 - 10:22

Ο Novak Djokovic δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του στον αγώνα του με τον Daniil Medvedev, αλλά παραδέχτηκε πως ειδικά στα service games του αντιπάλου του δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα, καθώς ο Ρώσος σέρβιρε εξαιρετικά καλά.

"Ήταν καλύτερος, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού. Αλλά είχα 7 κακά games στη σειρά, απ' όταν ήμουν μπροστά με 3-2 στο 1ο σετ. Μετά ήμουν πίσω με 6-3, 3-0. Δεν μπορείς να αφήνεις αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν όταν παίζεις με έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου", είπε ο Djokovic στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα.

"Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μέχρι το 3-3, μετά έκανα κάποια λάθη, έριξα το επίπεδό μου και το παιχνίδι μου γενικά. Δυσκολεύτηκα να βρω ρυθμό για 15 περίπου λεπτά. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό, σέρβιρε πολύ καλά μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ δύσκολο να σπάσω το σερβίς του. Σέρβιρε τρομερά. Δε μου έδωσε εύκολους πόντους. Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι από τη μεριά μου, νομίζω πως μπορούσα και πως έπρεπε να είμαι καλύτερος. Αλλά του δίνω τα εύσημα γιατί έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο", πρόσθεσε ο Σέρβος.

Σχετικά με τον Medvedev, o κορυφαίος τενίστας του κόσμου είπε: "Τα indoors του ταιριάζουν πολύ. Εκείνος το ξέρει καλύτερα από μένα, μπορείτε να τον ρωτήσετε. Πιστεύω πάντως πως έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όταν έχει καλά ποσοστά στα πρώτα σερβίς, δημιουργεί δύσκολες γωνίες στα χτυπήματά του, σπανίως αστοχεί στα backhand του και είναι επίσης πολύ ευφυής. Ξέρει πως να σε κάνει να τρέξεις και πάντα σε αναγκάζει να κάνεις ένα επιπλέον χτύπημα. Αν αρχίσεις να κάνεις λάθη και δεν είσαι στα καλύτερά σου, το εκμεταλλεύεται. Ήταν ο καλύτερος εκεί έξω και του άξιζε η νίκη, δεν υπάρχει αμφιβολία."

Πλέον ο Djokovic έχει έναν τελικό μπροστά του, καθώς τα πράγματα ξεκαθάρισαν και στον όμιλο Tokyo 1970. Θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev την Παρασκευή και όποιος πάει τη νίκη θα είναι στα ημιτελικά το Σάββατο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots