ATP
Back-to-back τίτλοι για τον Κοκκινάκη στη Μελβούρνη (vid)

 
Θανάσης Κοκκινάκης
Θανάσης Κοκκινάκης Φωτογραφία: Tennis Australia
tennisnews team Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 13:44

Ο Θανάσης Κοκκινάκης έχει επιστρέψει στη δράση και έπαιξε μετά από πολύ καιρό καλό τένις χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις για 2 διαδοχικές εβδομάδες, κατακτώντας back-to-back τίτλους στο UTR Pro Match Series της Μελβούρνης, χωρίς να απωλέσει σετ!

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός, επιστρέφοντας στη δράση μετά από 14 μήνες απουσίας, αφού τελευταία φορά που είχε δώσει αγώνα ήταν στο Challenger του Tiburon τον Σεπτέμβριο του 2019, κατάφερε να κερδίσει 8 αγώνες και 16 σετ στη σειρά, για να κατακτήσει back-to-back τίτλους στα τουρνουά UTR Pro Match Series.

Στον σημερινό τελικό του δεύτερου τουρνουά που συμμετείχε, αντιμετώπισε τον 25χρονο Αυστραλό Jacob Grills, Νο.492 στην παγκόσμια κατάταξη, κερδίζοντάς τον εύκολα με 6-2, 6-2. Πέτυχε 12 άσους και έχασε μόλις 14 πόντους από τη γραμμή του σερβίς ο Κοκκινάκης, ο οποίος "κλείδωσε" τη νίκη σε 76 λεπτά αγώνα.

"Αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα, να μπορώ να παίζω σε αγώνες και να παραμένω υγιής", είπε ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα πολύ τα τελευταία χρόνια με το σώμα του και βρίσκεται στο Νο.258 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το επόμενο τουρνουά της σειράς UTR Pro Match Series θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου στη Μελβούρνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots