ATP
Vajda: "Πολλοί άνθρωποι ζηλεύουν την τελειότητα του Novak"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC/Ian Walton
tn team Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 - 17:15

Ο προπονητής του Novak Djokovic, Marian Vajda, είπε πως πολλοί θεατές ζηλεύουν τον Nole και γι' αυτό δεν τον υποστηρίζουν όταν αγωνίζεται, ενώ μίλησε και για την άδικη μεταχείριση που έχει από τα ΜΜΕ.

"Ορισμένες φορές το κοινό υποστηρίζει το αουτσάιντερ, επειδή ο Novak είναι τόσο κυριαρχητικός και κανείς δεν θέλει να τον βλέπει να κερδίζει. Η κυριαρχία του είναι τόσο μεγάλη, που πολλοί άνθρωποι ζηλεύουν την τελειότητά του. Δεν πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει", είπε ο Vajda σύμφωνα με το Tennis Majors.

"Είναι πολύ περίπλοκο. Τα media γράφουν αυτά που θέλουν, ίσως έχουν συγκεκριμένη ατζέντα και θέλουν να δημιουργήσουν γνώμες. Κάποιες φορές είναι πολύ μονόπλευρα και δεν βλέπουν την πολυπλοκότητα της προσωπικότητας του Novak. Είναι ένας φανταστικός, πολύ καλός και θετικός άνθρωπος, που φέρνει πάντα θετική ενέργεια στους θεατές", πρόσθεσε ο 56χρονος τεχνικός.

"Ο Novak είναι υπόδειγμα για τη νέα γενιά αθλητών και ανθρώπων γενικότερα. Ελπίζω πως έχει να κάνει μόνο με την αθλητική του πλευρά, αλλά θα ήθελα τα media να είναι πιο ισορροπημένα απέναντί του. Τα media προωθούν τον Nadal, τον Federer, ακόμα και τη νέα γενιά. Γράφονται και για τον Novak καλά πράγματα, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία, του αξίζουν περισότερα. Είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots