ATP
5 μεγάλα ονόματα εκτός Rogers Cup

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 21:34

Οι Alexander Zverev, Roger Federer, Matteo Berrettini, Pablo Carreno Busta και Milos Raonic, απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Rogers Cup, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση.

Με πολλές απουσίες θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα το ανδρικό τουρνουά του Rogers Cup στο Τορόντο του Καναδά, αφού σήμερα η Tennis Canada ανακοίνωσε τις αποσύρσεις των Zverev, Federer, Berrettini, Carreno Busta και Raonic.

Ο Raonic δεν έχει αναρρώσει ακόμα με τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει για πρώτη φορά από το 2011: "Είμαι συντετριμμένος που έπρεπε να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το National Bank Open. Το να παίζω στην πατρίδα μου και μπροστά στους Καναδούς φιλάθλους, ήταν κάτι που ανυπομονούσα να κάνω μετά από τη δύσκολη περίοδο του τελευταίου 1,5 χρόνου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά έπρεπε να την πάρω για να μπορέσω να αναρρώσω και να επιστρέψω στο γήπεδο όσο γρηγορότερα γίνεται."

Τη συμμετοχή του απέσυρε και ο πρωταθλητής του Rogers Cup του 2017, Alexander Zverev, ο οποίος χρειάζεται περισσότερο χρόνο ξεκούρασης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Λυπάμαι που σας ενημερώνω πως απέσυρα τη συμμετοχή μου από το National Bank Open του Τορόντο. Εξαιτίας των έντονων δυο τελευταίων εβδομάδων και την απίθανη εμπειρία των Ολυμπιακών, χρειάζεται να ξεκουραστώ για να μπορέσω να κάνω την καλύτερη προσπάθεια στο υπόλοιπο του US summer swing. Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα, γιατί έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον Καναδά. Ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου!"

Από το 1000άρι του Καναδά απέσυραν τις συμμετοχές του ακόμα ο φιναλίστ του Wimbledon, Matteo Berrettini, ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης, Pablo Carreno Busta, αλλά και ο Roger Federer, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Cincinnati Masters εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο.

Εξαιτίας αυτών των αποφάσεων, στο κυρίως ταμπλό θα μπουν απευθείας οι John Millman, Sebastian Korda, Jan-Lennard Struff, Lloyd Harris και Benoit Paire. Επίσης δεν θα είναι οι μόνες απουσίες από το τουρνουά, αφού θυμίζουμε πως είχαν ήδη αποσυρθεί οι Novak Djokovic, Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Borna Coric και David Goffin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots