ATP
Djokovic σε Federer: "Ελπίζω να συνεχίσεις, το τένις σε χρειάζεται" (vid)

 
Novak Djokovic & Roger Federer
Novak Djokovic & Roger Federer Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 - 13:05

Ο Roger Federer γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του σήμερα και μεταξύ άλλων του ευχήθηκε και ο Novak Djokovic, ο οποίος μοιράστηκε μερικά πολύ όμορφα λόγια.

"Ακόμα συνεχίζεις να μας εμπνέεις και να θριαμβεύεις στo γήπεδο, κάτι που δίνει έμπνευση σε όλους μας. Είναι μεγάλη τιμή να μοιράζομαι το court και το tour μαζί σου τα τελευταία 15 χρόνια. Ελπίζω πως θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Εννοείται πως το άθλημα σε χρειάζεται! Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες, σ' ευχαριστώ που μας έδειξες πως ακόμα και σ' αυτή την ηλικία μπορείς να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Σου εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία σε εσένα και στους κοντινούς ανθρώπους, σ' ευχαριστώ για όλα", είπε ο Djokovic, στο βίντεο που ετοίμασε η ΑΤΡ για τα γενέθλια του Ελβετού.

Ο Kei Nishikori είπε στο ίδιο βίντεο: "Είσαι ακόμα το είδωλό μου, πάντα σε παρακολουθούσα. Ελπίζω πως ακόμα θα μπορέσουμε να παίξουμε 1-2 φορές ή και παραπάνω, πως θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι και θα κερδίσεις κι άλλα Grand Slams."

Ο Felix Auger-Aliassime, που έχει και αυτός γενέθλια σήμερα και γίνεται 21, είπε: "Είναι εκπληκτικό για το άθλημα ότι αγωνίζεσαι παράλληλα με εμένα. Ελπίζω να μπορώ να παίξω και γω στα 40 μου. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για το τένις, είναι καλό που σε έχουμε ακόμα στο tour και ελπίζω να έχεις υπέροχα γενέθλια."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots