ATP
O Thiem υπονόησε πως έχασε τη σεζόν εξαιτίας του (πρώην) φυσιοθεραπευτή του

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Corinne Dubreuil / ATP
tennisnews team Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:24

Τα παράπονα που έκανε δημοσίως ο πρώην φυσιοθεραπευτής και γυμναστής του Dominic Thiem, Alex Stober, μετά το τέλος της συνεργασίας τους, δεν άφησαν αδιάφορο τον Αυστριακό, που έβγαλε ανακοίνωση στην οποία υπονοεί πως ο Stober ευθύνεται για την επιδείνωση του τραυματισμού του και γι' αυτό τον αποδέσμευσε από τα καθήκοντά του.

Πριν από λίγες μέρες, μια συνέντευξη του Alex Stober στην οποία κατηγόρησε τον Thiem για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο γυμναστής του Αυστριακού για τα 6 τελευταία χρόνια (2015-2021), δήλωσε: "Ήμουν απόλυτο πιστός στον Dominic για 6 χρόνια και δεν είχε καν το κουράγιο να μου πει πως δεν θα δουλεύουμε πια μαζί."

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα και μεταφράστηκε σε αρκετές γλώσσες, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί ο ίδιος ο Thiem, ο οποίος έβγαλε μια ανακοίνωση θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Στην ανακοίνωση, υπονοεί και πως ο Stober ευθύνεται για το πισωγύρισμα που είχε με τον τραυματισμό του, εξαιτίας του οποίου έχασε και το υπόλοιπο της χρονιάς.

"Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, αποφάσισα πριν λίγους μήνες να κάνω μερικές αλλαγές στην ομάδα μου. Οι αλλαγές αυτές ανακοινώθηκαν και είμαι χαρούμενος που συνέβησαν. Δυστυχώς, είχα έναν φριχτό τραυματισμό στην προετοιμασία για το Wimbledon. Δούλεψα σκληρά με ανθρώπους ειδικούς στους καρπούς και η συμφωνήσαμε ένα πλάνο ανάρρωσης με την ομάδα μου. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης όμως, ένα ατυχές λάθος όμως είχε ως αποτέλεμα να χάσω το US Open και τελικά όλη τη χρονιά", ανέφερε ο Thiem.

"Δεν ήθελα να αποκαλυφθεί αυτό το ζήτημα, αλλά μετά από μερικά απογοητευτιά άρθρα που είδα ότι δημοσιεύτηκαν, αποφάσισα πως θα είναι σημαντικό να μοιραστώ τη δική μου εκδοχή της ιστορίας. Έχουμε ήδη προχωρήσει και ελπίζω πως αυτό θα μου επιτρέψει να τραβήξω μια γραμμή σε αυτή την εμπειρία και να συγκεντρωθώ στην επιστροφή μου, για να ξεκινήσω να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν συντομότερα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots