ATP
Κλάπηκε η βέρα του Murray!

 
Κλάπηκε η βέρα του Murray!
tn team Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 - 17:38

Θύμα κλοπής έπεσε ο Andy Murray, που έχασε τα παπούτσια και τη βέρα του, τα οποία είχε αφήσει κάτω από το αυτοκίνητο.

Ο Murray είχε δέσει την βέρα του στα κορδόνια των παπουτσιών του για να μην τη χάσει, όμως κάποιος του έκλεψε τα παπούτσια, που είχε αφήσει κάτω από το αυτοκίνητο.

Μιας και η βέρα έχει και συναισθηματική αξία, o Murray έβγαλε την είδηση στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης στα social media, προκειμένου να τη βρει.

"Χθες βράδυ επέστρεφα σπίτι μετά από δείπνο και η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο δεν μύριζε πολύ ωραία, γιατί είχα ξεχάσει μέσα τα παπούτσια μου. Έτσι, όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο, τα άφησα έξω για να αεριστούν και να στεγνώσουν από την υγρασία. Δεν έχω μπαλκόνι και δεν ήθελ ανα τα αφήσω μέσα στο δωμάτιο, γι' αυτό σκέφτηκα να τα αφήσω κάτω από το αυτοκίνητο και να τα πάρω το επόμενο πρωί.

Όταν επέστρεψα το πρωί τα παπούτσια είχαν εξαφανιστεί. Έπρεπε να πάω σε ένα κατάστημα να αγοράσω άλλα παπούτσια, άλλης εταιρείας, κάτι που δεν είναι και το τέλος του κόσμου, όμως δεν είναι και το ιδανικότερο. Ωστόσο, καθώς ετοιμαζόμουν για προπόνηση, ο φυσιοθεραπευτής μου με ρώτησε που ήταν η βέρα μου. Τότε θυμήθηκα ότι πάντα δένω τη βέρα στα παπούτσια μου, επειδή δεν μπορώ να τη φοράω και να παίζω. Συνεπώς, εκτός από τα παπούτσια έκλεψαν και τη βέρα μου. Περιττό να πω ότι είμαι σε δυσμένεια στο σπίτι και θέλω να βρω τη βέρα μου. Αν λοιπόν μπορείτε να μοιραστείτε αυτό ή έχετε καμιά ιδέα για το που μπορεί να είναι, θα ήθελα να με βοηθήσετε για να μπορέσω να τη βρω", είπε ο Murray στο βίντεο που δημοσίευσε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots