ATP
Σταμάτησε τον Murray o Schwartzman (vid)

 
Diego Schwartzman
Diego Schwartzman © Garrett Ellwood/USTA
tn team Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 22:04

O Diego Schwartzman κέρδισε τον Andy Murray με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του European Open στην Αμβέρσα.

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του στην Αμβέρσα ο Andy Murray, που μετά από την επική κερδισμένη μάχη με τον Frances Tiafoe, ηττήθηκε σήμερα από τον Diego Schwartzman με 6-4, 7-6 (6).

Και σήμερα πάλεψε σκληρά ο Murray, o Schwartzman όμως κέρδισε τους πιο κρίσιμους πόντους. Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βρετανού ήταν στο 1ο σετ, καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το καλό του ξεκίνημα και απώλεσε ένα προβάδισμα με 4-1, για να χάσει το σετ με 4-6.

Στο 2ο σετ ο Schwartzman ήταν ο παίκτης που έκανε πρώτος το break και προηγήθηκε με 4-2, ο Murray όμως δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4. Το σετ πήγε σε tie-break, με τον Murray να παλεύει για να μείνει στο τουρνουά, σβήνοντας κι ένα match point. Ο Αργεντινός τελικά "κλείδωσε" τη νίκη στο 2ο match point του, κερδίζοντας το tie-break με 8-6.

Στα προημιτελικά του European Open, ο Schwartzman θα αντιμετωπίσει είτε τον Brandon Nakashima, είτε τον Henri Laaksonen - αμφότεροι προέρχονται από τα προκριματικά.

Σε άλλους αγώνες που έγιναν σήμερα, ο Lloyd Harris έπαιξε πολύ καλό τένις και κέρδισε τον Jan-Lennard Struff με 6-2, 6-3. Ο Harris θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Marton Fucsovics, που απέκλεισε το Νο.4 του ταμπλό, Roberto Bautista Agut, με 6-7 (5), 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots