ATP
Zverev: "Djokovic, Medvedev και εγώ είμαστε οι καλύτεροι στα σκληρά"

 
Zverev: "Djokovic, Medvedev και εγώ είμαστε οι καλύτεροι στα σκληρά"
tn team Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 - 22:13

Ο Alexander Zverev άφησε απ' έξω τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν του ζητήθηκε να ονομάσει τους καλύτερους παίκτες στις σκληρές επιφάνειες αυτή τη στιγμή.

Στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, ζητήθηκε από τον Alexander Zverev να επιλέξει τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο στα σκληρά και ο Γερμανός δεν έβαλε μέσα τον Στέφανο Τσιτσιπά, κάτι που προκάλεσε φυσικά αίσθηση μιας και είναι γνωστό πως είχαν τις διαφορές τους στο παρελθόν.

"Αν έπρεπε να φτιάξω μια κατάταξη βασισμένη στις σκληρές επιφάνειες, θα έβαζα τον Djokovic, τον Medvedev και εμένα", είπε ο Zverev, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να θεωρηθεί αυτό ως μια δήλωση εναντίον του Στέφανου.

"Μην το παρεξηγήσετε, δεν βγάζω εκτός τον Τσιτσιπά. Μην αρχίσετε πάλι να λέτε πως είμαι εναντίον του Στέφανου, έχουμε πολύ καλή σχέση αυτή τη στιγμή και δεν έχω τίποτα εναντίον του."

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε έναν τελικό ανάμεσα στον Στεφ και στον Zverev στη Βιέννη, αν καταφέρουν και οι δυο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους έως τον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots