ATP
Πλησιάζει στο Τορίνο ο Sinner (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Bildagentur Zolles
tn team Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 19:53

O Jannik Sinner έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες και τα 20 συνεχόμενα κερδισμένα σετ σε indoor διοργανώσεις, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Erste Bank Open και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδό του στο ATP Finals.

Ο 20χρονος Ιταλός έπαιξε και σήμερα πολύ καλό τένις, για να επικρατήσει του Dennis Novak με 6-4, 6-2 και να μπει με άνεση στα προημιτελικά του Erste Bank Open στη Βιέννη.

Αυτή ήταν η 10η διαδοχική νίκη σε indoor τουρνουά για τον ταλαντούχο Sinner, που ήταν πρωταθλητής στην Αμβέρσα και στη Σόφια, κερδίζοντας μάλιστα τους 10 προηγούμενους αγώνες του χωρίς να έχει χάσει σετ.

Ο Sinner ήρθε πρώτος αντιμέτωπος με break point στο 4ο game, αλλά επέστρεψε από το 1-2, 15-40 και ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια έκανε το πρώτο break για να περάσει μπροστά με 4-3, ενώ άνοιξε το 2ο σετ με δυο διαδοχικά break, για να προηγηθεί με 4-0 και να φτάσει άνετα στην κατάκτησή του.

Στα προημιτελικά της Βιέννης, ο 20χρονος θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα παίκτη που παίζει και για το Τορίνο, τον Casper Ruud, που κέρδισε δύσκολα τον Lorenzo Sonego με 7-5, 4-6, 6-4.

Νωρίτερα σήμερα, ο Felix Auger-Aliassime σταμάτησε το νικηφόρο σερί του πρωταθλητή του Indian Wells, Cameron Norrie, κερδίζοντάς τον πολύ δύσκολα και αφού έσβησε 3 συνεχόμενα match points στο tie-break του 2ου σετ, με 2-6, 7-6 (6), 6-4. Θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά έναν εκ των Alexander Zverev και Alex De Minaur.

Τέλος, ο Diego Schwartzman έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του κερδίζοντας τον Gael Monfils με 7-6 (5), 4-6, 6-2 και θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Frances Tiafoe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots