ATP
Βιέννη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © GEPA-pictures
tn team Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 9:15

Με την προημιτελική φάση θα συνεχιστεί σήμερα το Erste Bank Open στη Βιέννη. Ξεχωρίζει ο αγώνας του Alexander Zverev με τον Felix Auger-Aliassime, καθώς και η σημαντική μάχη για το Τορίνο ανάμεσα στον Casper Ruud και τον Jannik Sinner. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση στο Wiener Stadthalle θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας, όταν και ο 18χρονος Carlos Alcaraz θα μπει στη μάχη του πρώτου προημιτελικού, απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό, Matteo Berrettini.

Στη συνέχεια, όχι πριν τις 16:30, το μεγάλο φαβορί μετά και τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Alexander Zverev, θα αναμετρηθεί με τον Felix Auger-Aliassime.

Στις 18:30 ο προερχόμενος από τα προκριματικά, Frances Tiafoe, που κάνει ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά και έβγαλε χθες εκτός τον κορυφαίο του ταμπλό Τσιτσιπά, θα παίξει με τον Diego Schwartzman, που επίσης παίζει πολύ καλά στα indoor τις τελευταίες εβδομάδες.

Τέλος, ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner, σε έναν αγώνα ιδιαίτερα σημαντικό για το Τορίνο και το ATP Finals, αφού αμφότεροι οι δυο παίκτες διεκδικούν ένα από τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centre Court:
15:00 Carlos Alcaraz v. Matteo Berrettini [3] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Felix Auger-Aliassime [6] v. Alexander Zverev [2] COSMOTE SPORT 6HD
18:30 Frances Tiafoe [Q] v. Diego Schwartzman [8] COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Casper Ruud [4] v. Jannik Sinner [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots